Добредојдовте

За Нас

Холанд Фарминг Македонија- Холандска компанија единствена на пазарот докажена со својот квалитет и уникатност.

Повеќе

Земјоделието - како важна гранка во Р.Македонија

За да имаме голем успех, мора да работиме со желба и труд. Ако имате љубов спрема земјоделието, тогаш не мислете се, почнете да работете и бидете си свој управувач со времето.

Повеќе

Палета на производи

Разгледете ги нашите производи кои ќе ви донесат голема профитабилност, само ако навистина имате желба за работа.

Повеќе

Испитувања на терен

Зарем не сакате секогаш да имате нечија подршка. Тогаш видете кои испитувања ги вршат нашите Агрономи, за Вашиот краен продукт да биде Вашата насмевка.

Повеќе

Болести и заштита

Овде можете да се едуцирате нешто повеќе за болестите кои можат и знаат да ги нападнат растенијата. Видете како да се заштитите.

Повеќе

Новости и настани

Нашите радости, нашите успеси чест ни е заедно да ги споделиме. Бидете и Вие со нас кога сме среќни, зошто заедно сме посилни.

Повеќе

Важно за исхраната на растенијата

Водата е живот, без неа го нема. Второ место зазема исхраната. Дадете ја правилната исхрана и бидете подршка на Вашето производтсво.

Повеќе

Факти кои зборуваат дека Ние треба да бидеме вашиот избор!

62%

Покриеност на пазарот

100%

Квалитет на производ

93%

Задоволни потрошувачи

99%

Флексибилност и услугаСекогаш достапни за Вас!

Доколку ви се  потребни повеќе информации и совети , овде можете да го поставите вашето прашање.Ќе ни биде задоволство да ви помогнеме да го добиете вашиот одговор.

Партнер Фирми

НовостиИ Настани

Ново Во Холанд Фарминг Македонија одсега само за Вас и најквалитетните UV најлони

ХОЛАНД ФАРМИНГ МАКЕДОНИЈА ПОКРАЈ ШИРОКАТА ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ КОИ ГИ НУДИ ОД СЕГА САМО ЗА ВАС ЌЕ ВОВЕДЕ УШТЕ ПРОИЗВОДИ ОД КОИ СИТЕ ВИЕ ЌЕ БИДЕТЕ ЗАДОВОЛНИ. ХОЛАНД ФАРМИНГ СЕ ТРУДИ САМО ЗА ВАС ДА ДОБИЕТЕ ЗА ПОНИСКА ЦЕНА НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ . ВАШЕ Е САМО ДА НАРАЧАТЕ И ДА ГИ ИСПРОБАТЕ НИЕ ВЕРУВАМЕ ВО НАШИОТ...

Прослава 10 години постоење Холанд Фарминг Македонија

По повод 10 години постоење Холанд Фарминг Македонија го прослави својот роденден. На настанот беа присутни повеќето од нашите клиенти и луѓе кои сакаат да се приклучат во нашата фамилија. Добредојден е секој кој сака да соработува со нас и нашите квалитетни производи. Како благодарност кон нашите лојални потрошувачи се потрудивме скромно да им возвратиме,...

Оживување на земјоделското производство преку детската фантазија

По повод 10 години од постоење Холанд Фарминг Македонија спроведе 2 проекти од кои во првиот беа опфатени децата од основните училишта ОУ Маршал Тито- Банско,  ОУ Герас Цунев- Просениково,  ОУ Даме Груев-Куклиш, а во вториот беа опфатени нашите клиенти- како голема блоагодарност до нив за нивната лојалност сакавме да ги наградиме со лотарија, во...