Ново Во Холанд Фарминг Македонија одсега само за Вас и најквалитетните UV најлони

ХОЛАНД ФАРМИНГ МАКЕДОНИЈА ПОКРАЈ ШИРОКАТА ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ КОИ ГИ НУДИ ОД СЕГА САМО ЗА ВАС ЌЕ ВОВЕДЕ УШТЕ ПРОИЗВОДИ ОД КОИ СИТЕ ВИЕ ЌЕ БИДЕТЕ ЗАДОВОЛНИ.

ХОЛАНД ФАРМИНГ СЕ ТРУДИ САМО ЗА ВАС ДА ДОБИЕТЕ ЗА ПОНИСКА ЦЕНА НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ .

ВАШЕ Е САМО ДА НАРАЧАТЕ И ДА ГИ ИСПРОБАТЕ

НИЕ ВЕРУВАМЕ ВО НАШИОТ КВАЛИТЕТ ВЕРУВАЈТЕ И ВИЕ!

 

 

 

АРТИКЛ

 

1

UV –фолија бела за бостан (стреч)- 17 микрони

 

 

1.2 м–1.000 м

 

18кг +/-

 

2

UV –фолија бела за бостан (стреч)- 17 микрони

 

 

1.2 м– 500 м

 

9кг +/-

 
 

3

 

Фолија црна за бостан

 

 

1 м –  1.000 м

 

16 кг +/-

 

4

 

Фолија црна за бостан

 

 

1 м –   500 м

 

8.5 кг +/-

 

5

 

 

 

UV –фолија црна  за бостан (стреч)- 17 микрони

 

1.2м–1.000 м

 

18кг +/-

6

 

 

 

UV –фолија црна  за бостан (стреч)- 17 микрони

 

 

 

1.2 м – 500 м

 

 

9кг +/-