Author: admin

Холанд Фарминг Македонија на терен

На ден 30.03.2018 тимот на Холанд Фарминг Македонија излезе на терен. Холанд Фарминг Македонија беше во посета кај потрошувачите за заедно да го следиме текот и развојот на производството. TARAY F1- долга краставица, LAGARDE F1- зимска марула која е садена на невообичаен начин за нашата држава во ХИДРOПОНИКА. Предности на овој начин на садење е...

Ново Во Холанд Фарминг Македонија одсега само за Вас и најквалитетните UV најлони

ХОЛАНД ФАРМИНГ МАКЕДОНИЈА ПОКРАЈ ШИРОКАТА ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ КОИ ГИ НУДИ ОД СЕГА САМО ЗА ВАС ЌЕ ВОВЕДЕ УШТЕ ПРОИЗВОДИ ОД КОИ СИТЕ ВИЕ ЌЕ БИДЕТЕ ЗАДОВОЛНИ. ХОЛАНД ФАРМИНГ СЕ ТРУДИ САМО ЗА ВАС ДА ДОБИЕТЕ ЗА ПОНИСКА ЦЕНА НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ . ВАШЕ Е САМО ДА НАРАЧАТЕ И ДА ГИ ИСПРОБАТЕ НИЕ ВЕРУВАМЕ ВО НАШИОТ...

Прослава 10 години постоење Холанд Фарминг Македонија

По повод 10 години постоење Холанд Фарминг Македонија го прослави својот роденден. На настанот беа присутни повеќето од нашите клиенти и луѓе кои сакаат да се приклучат во нашата фамилија. Добредојден е секој кој сака да соработува со нас и нашите квалитетни производи. Како благодарност кон нашите лојални потрошувачи се потрудивме скромно да им возвратиме,...

Оживување на земјоделското производство преку детската фантазија

По повод 10 години од постоење Холанд Фарминг Македонија спроведе 2 проекти од кои во првиот беа опфатени децата од основните училишта ОУ Маршал Тито- Банско,  ОУ Герас Цунев- Просениково,  ОУ Даме Груев-Куклиш, а во вториот беа опфатени нашите клиенти- како голема блоагодарност до нив за нивната лојалност сакавме да ги наградиме со лотарија, во...