Прослава 10 години постоење Холанд Фарминг Македонија

По повод 10 години постоење Холанд Фарминг Македонија го прослави својот роденден. На настанот беа присутни повеќето од нашите клиенти и луѓе кои сакаат да се приклучат во нашата фамилија. Добредојден е секој кој сака да соработува со нас и нашите квалитетни производи. Како благодарност кон нашите лојални потрошувачи се потрудивме скромно да им возвратиме,...

Оживување на земјоделското производство преку детската фантазија

По повод 10 години од постоење Холанд Фарминг Македонија спроведе 2 проекти од кои во првиот беа опфатени децата од основните училишта ОУ Маршал Тито- Банско,  ОУ Герас Цунев- Просениково,  ОУ Даме Груев-Куклиш, а во вториот беа опфатени нашите клиенти- како голема блоагодарност до нив за нивната лојалност сакавме да ги наградиме со лотарија, во...