Холанд Фарминг Македонија на терен

На ден 30.03.2018 тимот на Холанд Фарминг Македонија излезе на терен. Холанд Фарминг Македонија беше во посета кај потрошувачите за заедно да го следиме текот и развојот на производството. TARAY F1- долга краставица, LAGARDE F1- зимска марула која е садена на невообичаен начин за нашата држава во ХИДРOПОНИКА. Предности на овој начин на садење е...

Ново Во Холанд Фарминг Македонија одсега само за Вас и најквалитетните UV најлони

ХОЛАНД ФАРМИНГ МАКЕДОНИЈА ПОКРАЈ ШИРОКАТА ПАЛЕТА НА ПРОИЗВОДИ КОИ ГИ НУДИ ОД СЕГА САМО ЗА ВАС ЌЕ ВОВЕДЕ УШТЕ ПРОИЗВОДИ ОД КОИ СИТЕ ВИЕ ЌЕ БИДЕТЕ ЗАДОВОЛНИ. ХОЛАНД ФАРМИНГ СЕ ТРУДИ САМО ЗА ВАС ДА ДОБИЕТЕ ЗА ПОНИСКА ЦЕНА НАЈДОБАР КВАЛИТЕТ . ВАШЕ Е САМО ДА НАРАЧАТЕ И ДА ГИ ИСПРОБАТЕ НИЕ ВЕРУВАМЕ ВО НАШИОТ...