Прослава 10 години постоење Холанд Фарминг Македонија

По повод 10 години постоење Холанд Фарминг Македонија го прослави својот роденден. На настанот беа присутни повеќето од нашите клиенти и луѓе кои сакаат да се приклучат во нашата фамилија. Добредојден е секој кој сака да соработува со нас и нашите квалитетни производи. Како благодарност кон нашите лојални потрошувачи се потрудивме скромно да им возвратиме, а и ќе продолжиме понатаму со истото темпо. Подготвивме лотарија на која учествуваа само со нивното присуство. Уште еднаш им честитаме на среќните добитници. За добро производство е потребно добра и квалитетна подлога. Ние сме Вашата подлога која треба да ја имате. Бидете и Вие дел од нашата фамилија, сите заедно ќе се грижиме и ќе се бориме за доброто на сите.