Crisby

Хибрид кој е најдобар за вадење на рано производство.Оваа сорта е широко адаптирана , созрева истовремено со добро заврзување под различни…

Повеќе

Talisman

Комбинација на тежина и раностраност. Грубо и бујно растение, средно рано созревање. Тркалезно овален плод привлечни темни линии…

Повеќе

Poyraz

Нов брз хибрид на лубеница која успева во најразлични средини на отворено поле.Има широко распространета бујна лисна маса која го заштитува плодот…

Повеќе

Grandis

Нов хибрид на лубеница кој е најдобар за вадење на рано производтсво. Оваа сорта е широко адаптирана, созрева истовремено со добро…

Повеќе