Lagarde

Зелјест производ кој се сее во зимскиот период. Nunhems ни ја нуди најдобрата сорта на марула LAGARDE…

Повеќе

Battaile

Овој хибрид марула е наменет за сеење во летниот период. Bataille може да се пофали со силни страни кои…

Повеќе