За Нас

Што всушност е Холанд Фарминг Македонија?

За да имаме добрo земјоделско прoизводсво  мора темелите да бидат градени со цврста подлога. Токму тоа и го нуди Холанд Фарминг Македонија! Квалитет кој создава производ кој на пазарот е најпрво  баран. Холанд Фарминг е Холандска компанија која  е веќе 10 години присутна  на Македонскиот пазар. Основана е во 2007 година со цел да им донесе на македонските фармери врвен квалитет по најприфатливи цени. Директен увозник и застапник  на градинарски семиња од семенската куќа NUNHEMS – Холандија, ѓубрива од брендот ICL-EVERRIS -Холандија,основни органски ѓубрива од брендот FERM O FEED-Холандија,  тресет од брендот NOVARBO-Финска и биостимулатор CROPMAX -Holland Farming BV- Холандија.Единствени на пазарот со докажан квалитет за кој секој зборува.  Холанд Фарминг Македонија е дел од фамилијата  на Holland Farming BV- (која постои од 1978 ) и  има свои фирми ќерки , исто како и нашата компанија , во Италија, Романија, Сиера Леоне, Камерун, Соединетите Американски Држави , а во повеќе од 35 земји е претставена преку локални диструбутери.